Shanghai Bright Packaging Materials Co., Ltd
Hjem > Nyheder > Indhold
Hvorfor udsender den gennemsigtige cigaretrevebånd udåndende gasser
- Sep 12, 2017 -

Hvorfor udsender den gennemsigtige Cigarette Tear Tape irriterende gasser

Erfaringerne fortæller os, at når du lugter en skarp lugt i normal brug, er gennemsigtigt cigaretårebånd, så er årsagerne til forbrugerne tvivler på lugten, toksiciteten og uanset om det vil skade menneskekroppen. Følgende Cigarette Tear Tape producent vil svare på dit spørgsmål.
Den gennemsigtige cigaretrevbånd er fremstillet af klæbemiddel og film, som har smagen af ​​lim eller limtilsætningsstoffer. Det har meget lille toksicitet, men det påvirker normalt ikke brugeren. Mange cigaretrev Tape producenter kan ikke bruge masker, når de fremstiller, og andre bruger cigaretårebånd til at bryde med tænder, aldrig hørt om sådan forgiftning. Som et resultat kan lugt af høj kvalitet gennemsigtig cigaret tape næsten ignoreres og ingen skade på menneskekroppen.
Men cigaretårebåndet i dagens marked er dybest set miljøbeskyttelse, medmindre fabrikanten af ​​cigaretårebånd har brugt ringere lim for at reducere omkostningerne. Hvis det er et specielt tilfælde af cigaretåbningstape, er det normalt ikke giftigt.
Det moderne samfund er mere populært at se på udseendetiveauet, hvilket påvirker vores første indtryk af mange ting. Men der er også et udseende i plastikposen. Du ved hvad? Se lille sminke af foreningen for at se akryl Cigarette Tear Tape multipliceret vores kærlighed ved første øjekast, ren og lys er yakeli Cigarette Tear Tape første indtryk til personen, men mange venner ved også ikke akryl Cigarette Tear Tape er hvorfor, i dag Cigarette Tear Tape producent til at introducere.
Acrylic Cigarette Tear Tape er producenten af ​​Cigarette Tear Tape, som er lavet af akryl materiale med en off-type film eller off-form papir. Har effekten som vandtæt, stødabsorption, varmebestandighed, lydisolering, har karakteristika ved stærk vedhæftning, vejrbestandighed, let at dø skæring, af plast, metal, træ, papir og organisk silicium er ikke let at indsætte overfladen har god klæbeevne. Den har god holdbarhed i høj temperatur og lav temperatur, og har fremragende vedhæftning til høj overflade energi og lav overflade materiale. God balance mellem glasstyrke, indledende viskositet og forskydningsstyrke. Antiskemisk opløsningsmiddel, fugtbestandigt, anti-uv.
Cigarette Tear Tape opfindelsen og brugen af ​​bragt stor bekvemmelighed til vores liv, med stigningen i næsten to års efterspørgsel efter markedet, cigaret tåre tape producenter konstant forbedre produktionsteknologi, forbedre effektiviteten af ​​produktionen, følge markedstilgangen og The Times. Det er dog nødvendigt at følge visse regler for at få den bedst mulige effekt fra lageren til brug, og så kan vi lære om det.
1. Cigaretårebåndet skal opbevares i lageret for at undgå sol og regn. Forbud mod kontakt med syre og alkaliolie, organisk opløsningsmiddel, holdes rent og tørt, fundet fra enheden 1 m, stuetemperatur mellem 15 og 40 ° C.
2. Cigaretårebåndet skal rulles ind i en rulle, ikke foldet, og skal vendes en gang hver sæson i lang tid.
3. Ved lastning og aflæsning af transportbånd er det bedre at bruge kran, brug og har stråledrådet til at glatte løftet, undgå skader på bæltet, ikke være urimeligt og forårsage løs rulle.
4. Typen af ​​cigaretåbningstape skal vælges rimeligt i henhold til kravene og specifikke betingelser.
5. Der må ikke anvendes andre sorter, forskellige specifikationer og modeller, styrke, og kludlagsantal cigaretåbningstapeforbindelse (matchende gruppe) sammen.
6. Det er bedst at bruge varmt vulkaniseringsklæbemiddel til at forbedre pålideligheden og opretholde høj effektiv styrke.
7. Renlighed er den grundlæggende betingelse for god drift af cigaretårebånd. Udenlandske stoffer kan påvirke båndets excentriske, spænding og jævne fraktur.
8. I tilfælde af tidlig skade forårsaget af cigaretåbningstape, bør vi finde ud af årsagen, reparationen og undgå forekomsten af ​​negative konsekvenser.