Shanghai Bright Packaging Materials Co., Ltd
Hjem > Nyheder > Indhold
Three Cigarette Box Packaging Design Principles
- Nov 06, 2017 -

Three Cigarette Box emballage design principper
Lær designtrinnene i cigaretboks, se så mange kreative emballager i udlandet eller vælg dit foretrukne produkt Cigaretboksemballage. Først og fremmest cigaretboks emballage design er ikke et geometrisk patchwork. Ikke fantasifulde fantasi. Årsagen til dette er, at i formålet med cigaretboksens designprincipper, formes mellemstore og små pakker bedst ud fra et enkelt ark papir for at reducere mængden af ​​fastgørelse og sammenføjning. Det næste trin er mere specifikke emballage design principper
Jeg vil illustrere cigaretboksemballage design principper fra tre forskellige perspektiver herunder overordnede design, strukturelle design og dekoration design.
Først de overordnede design principper
1. Det overordnede design skal tilfredsstille forbrugernes vane med først at observere hovedbeklædningen af ​​cigaretbokspakken, når de beslutter at købe.
2. Mød brugerne af egne cigaretboks produkter for at give forbrugerne den mest visuelle effekt under visning af vinduer, hylde skærme og andre salgsfremmende aktiviteter.
3. For at imødekomme flertallet af forbrugere med ret til at åbne Cigarette Box cover vane. Her er en lille forklaring, retten til at åbne cigaretboks cover refererer til verdens boks og display boks. Men refererer til boktypen boksen (ikke sikker på emballageindustrien som en flip box) og foldning boks. Ligesom følelsen af ​​at dreje en bog.
For det andet, princippet om strukturelle design
1. Foldning Cigaretboks stikket skal fastgøres til bagpanelet, især til endepanelet, der kan limes til bagpanelet og generelt ikke til frontpanelet eller endepanelet, som kan binde sig til frontpanelet .
2. Cigaretboksdæksler skal fastgøres på bagsiden.
3. Hovedbakken til cigaretboksen skal normalt være fastgjort til frontpanelet. På denne måde observeres der ikke nogen udseende fejl som følge af forbindelsen eller ulejligheden ved indholdsopsamling forårsaget af at åbne boksens dækning bagud, når forbrugeren ser rigtigt ud.
Parfume boks Tredje, dekorere design principper
Original dekoration betyder "redskaber eller udseende af varer" "modifikation" (fra Xinhua Dictionary)
Hovedbeklædningen er den, der først vises til forbrugeren
1. Cigaretboksemballage vigtigste dekoration skal være designet i cigaretboks frontplade eller dækning, hvilket indikerer at teksten og det mindre mønster design i endepladen eller bagpladen.
2. Når cigaretboksen skal opstilles, skal polstring tage højde for placeringen af ​​top- og bunddækslerne. Den overordnede grafik er med dækslet op, bunden ned og den åbne position øverst, såsom parfume pakken til højre.
3. Når cigaretbokspakken skal vises vandret, skal dekorationsfladen overveje forbrugernes vane med at bruge højre hånd for at åbne hele grafikken med venstre ende, højre ende ned og åben position i højre ende.
Sammenfattende er disse tre designprincipper at give forbrugerne mulighed for at lyse, men også at give forbrugerne mulighed for at bruge glat. Cigaretboks emballage design ikke lade forbrugerne se ubehageligt, med ubehageligt.
Vi kan se, at cigaretboksen i ovenstående figur har en boks boks type boks for forbrugerne at afhente. Samtidig har denne cigaretboks ikke kun designet udkastet til den ydre boks, men også lavet et design dokument til hver enkelt boks, der holder dumplings. Hele designfarven er behagelig og tilføjer meget farve til produktet.