Shanghai Bright Packaging Materials Co., Ltd
Hjem > Nyheder > Indhold
Rollen af ​​cigaretpapir
- Jun 02, 2017 -

Cigaretpapirpapir Rollen af ​​cigaretpapir, for 20 år siden, spillede kun cigaretpapir en vigtig rolle i 5000-6000 / min cigaretmaskinsrullet tobak, hvilket gør det til en slags stærk tobak. Siden implementeringen af ​​bestemmelserne om tjæregrænser i Europa er permeabiliteten og brændbarheden af ​​cigaretpapir blevet en vigtig kvalitetsindikator. Derfor er disse to kvalitetsindikatorer blevet kernen i eventuelle tekniske specifikationer for cigaretpapir. I dag skal cigaretpapir være fyldt med en række funktioner, som for eksempel at opfylde smagens krav samtidig, også være et brand image for at give udsøgt udseende støtte. Desuden kræver USA cigaretter uden brand (brandsikker), selvfølgelig er dette et mere unikt krav. Designet af cigaretter er beregnet til aspiration og lider af rygere. Ifølge den seneste lov i New York kan cigaretter ikke antænde andre ting i rummet, når sugningen straks skal slukke. Men New York State Fire Department, som er ansvarlig for fastsættelse af brandstandarder, har endnu ikke udviklet nogen teststandarder og kriterier for støtteberettigelse. Fristen for lovens ikrafttræden er 1. januar 2003, og overgangsperioden er 180 dage.

Cigaret designere har mange programmer til at reducere tendensen af ​​cigaretter. Tobaksforbindelsen selv og cigarets geometri har en vigtig indflydelse på cigaretens tendens til at brande, men ændring af cigarets design kan medføre forbrugernes opmærksomhed. Således foretrækkes cigaretindustrien at være visuelt umærkelig, ændre acceptabel cigaretten. Cigaretpapir er den foretrukne løsning for at opfylde disse forudsætninger, og cigaretpapirløsninger er også involveret i alle aspekter.

1, for at eliminere ilden tendens

Cigaretpapirpapir Det lufttætte cigaretpapir med ensartet lav luftgennemtrængelighed (4 til 10 cu), der ikke er pinhole, kan reducere antændelsestendensen til et hvilket som helst ønsket niveau, som indeholder en række forskellige mængder af forbrænding og flammehæmmere. Ulempen ved denne tilgang er, at mængden af ​​røggas er stærkt forøget, hvilket skal kompenseres af en højfilterventilation, og prisen er høj og cigarets lugtegenskaber ændres.

Udskrivningen giver en række metoder til styring af tendensen til brand. Ved at vælge den passende båndbredde anvendes båndafstanden og mængden af ​​flammehæmmende til at opnå god indstilling. Tilsætningsstoffets smag, der bruges til at kontrollere brændingshastigheden, skal verificeres af forbrugeren og skal være giftfri. Belastning og omkostninger vil påvirke programmet i større omfang, og derudover er der onlineprocessløsninger, det vil sige ethvert program, der anvendes på papirmaskinen. Små industrielle forsøg har bekræftet muligheden for at anvende udstyr, og brugen af ​​testpapirrullede cigaretter viser en egenskab, der godt kan kontrollere brandets tendens og kan forbedres på enhver ønsket måde.

Den europæiske tobaksindustri står også over for nye udfordringer, dvs. fra 1. januar 2004 skal alle cigaretter, der produceres og sælges i EU, overholde de nye krav til det maksimale indholdsstof: Tar: 10mg, nikotin: 1mg (tidligere ikke specificeret), C0: 10mg (tidligere ikke specificeret); I 2007 skal alle cigaretter, der produceres i EU og eksport til lande uden for Europa, opfylde disse nye standarder. Hver europæisk cigaretproducent studerer dette emne, både i opbygningen af ​​forskellige produktionslinjer, er i det forskellige produktdesign, fra bladgruppens opskrift ændres forbedringen af ​​cigaretstrukturen. Anvendelsen af ​​filterventilation gør det let at justere mængden af ​​tjære til det ønskede niveau og for at justere mængden af ​​c0 til et begrænset niveau, skal der foretages yderligere justeringer, herunder justeringer for cigaretpapirspecifikationer (luftpermeabilitet og forbrændingsforbedrer) De softwareprogrammer, der simulerer samspillet mellem forskellige cigaretkomponenter, såsom værktøjer udviklet af forskningsselskaber, kan betydeligt reducere antallet af tests for at reducere røggas.

2 og falske, farvede cigaretter for at kæmpe

Forfalskede cigaretter, især i Fjernøsten, har en tendens til at sprede sig. Nogle af de små cigaretter, der er skjult i de rudimentære kasser, producerer normalt disse falske cigaretter, og i nogle tilfælde er disse falske cigaretter næsten sande og falske. Disse falske cigaretter er så vanskelige at håndtere som forfalskede penge. En måde at identificere originaler på og identificere ægte produkter er at lave vandmærker på sedler eller cigaretpapir. Fra et teknisk synspunkt kan ethvert produkt kopieres, men det er vanskeligere at kopiere et særligt vandmærke og produktionsomkostningerne er højere. Brug af vandmærker, forbrugerne selv kan skelne mellem de sande og falske produkter.

Pletter er også et problem for cigaretproducenter til hovedpine. Cigaretproduktion, opbevaring og salg af cigaretter i høj temperatur og fugtige klimaer, efter opbevaring i en kort periode på hylderne, har tendens til at have nogle pletter på overfladen af ​​cigaretpapiret, der skyldes overførsel af tobaksredienser og duftstoffer. Disse skyldes overførsel af tobakskomponenter og smagsstoffer ved dannelsen af ​​brune pletter og mørke pletter, hvilket gør forbrugerne fejlagtigt overbeviste om, at cigaretterne med denne plet ikke er rene eller den anden røg, og at produktet ikke er frisk i konklusion . Løsningen er at belægge cigaretpapiret online eller offline med et lag af uigennemtrængeligt materiale for at bremse infiltrationsprocessen. Disse pletter kan identificeres ved hjælp af gaskromatografi / massespektrometri, da forståelse af pleternes art er en forudsætning for at designe anti-osmotisk cigaretpapir.

3, reducere sidestream røg problemet

Cigaretpipepapir Frembringelsen af ​​sideløbende røggas er meget kompleks i sig selv, og der er ingen konsistent måle standard for tobaksindustrien og ledelsen og kan måles eller måles som en synlig del af røggassen. I de sidste 20 år har cigaretindustrien været ivrig efter at løse de politiske problemer og operationelle problemer med lav-side røggas-cigaretter. Tobaksindustrien har gjort alt for at tilfredsstille ikke-rygere uden at reducere kvaliteten af ​​cigaretprodukter. Formular - lav-side røggas cigaretter til enkelt og dobbelt cigaretpapir. De eksperimentelle resultater viser, at dobbeltlagsrullestrukturen er bedre end enkeltlagsstrukturen, og magnesiumsaltbaseret specialpakning (kombineret med lav luftgennemtrængelighed og højt volumen) er hovedkomponenten af ​​cigaretpapiret for at reducere sidestrømmen røg. Men i tilfælde af at opretholde de samme smagsegenskaber er anvendelsen af ​​lavsidet røggasdesign i stedet for almindeligt cigaretdesign stadig et mirakel for cigaretindustrien, der skal udfyldes.