Shanghai Bright Packaging Materials Co., Ltd
Hjem > Nyheder > Indhold
Opbevar cigaretoverskæringsfilm for at være opmærksom på hvad
- Sep 04, 2017 -

Opbevar cigaretoverskærmning Film for at være opmærksom på hvad
Cigaretoverskæringsfilm kan pakkes om emballagen af ​​varer, emballagen kan gøre emballagen mere solid, men også på grund af dette er cigaretoverfiltreringsfilmen meget udbredt, såsom hardware, byggematerialer og andre industrier kan bruges til opbevaring af cigaret Overpappning Film Hvad skal du være opmærksom på? Cigarette overlapning Film producenter til at fortælle dig.
1, i opbevaringen af ​​cigaretoverskæringsfilm, for at undgå sol, regn og ikke bruge sigarettoverskæringsfilm anbefales det, at du bliver pakket i cigaretter og konserveret film, eller vil påvirke den lange brug af cigaretoverskæringsfilm.
2, Cigarette Overwrapping Filmfabrikanter foreslår, at opbevaring af cigaretoverskæringsfilm placeres i en rulle, må du ikke lægge cigaretoverskæringsfilmen sammen og opbevare cigaretoverskæringsfilmen, hvor temperaturen ikke kan være for høj eller for lav.
3, vi gemmer cigaretoverskæringsfilm er også fordi den ikke bruges, men hvis den ikke bruges i lang tid, anbefales det, at du hver gang cigaretoverskæringsfilmen blinker en gang for at forhindre, at cigaretoverskæringsfilm er klæbrig.
Vi bruger ikke Cigarette Overwrapping Film, du kan bruge de ovennævnte tre måder at gemme, vores Cigarette Overwrapping Film producenter af cigaret overlapning Film kvalitet, rimelig pris, stor mængde Congyou, velkommen til at købe.
Overproduktion af cigaretter Filmproducenter fremstillet af flere forskellige polyethylenharpiks-blandede ekstruderinger, der er en stærk evne til at gennembryde, så cigaretoverlapningsfilmen generelt ikke er beskadiget, men brugen af ​​tid er for lang efter, at cigaretter overopsamlingsfilmen ofte er set i vores liv, supermarkedet inde i cigaret overlapning film er ofte brugt til at pakke nogle ting, cigaret overlapning film er hovedsagelig sammensat af flere forskellige kvaliteter af polyethylen harpiks blandet ekstrudering med anti-punktering, høj styrke og høj ydeevne, varerne stablet På pallen indpakket omkring emballagen, så emballagen er mere solid og ren, mere kraftfuld vandtæt rolle, anvendes i vid udstrækning, måske vil nogle mennesker spørge cigaretoverskæringsfilmen så almindeligt anvendt, at den har en generel karakter af det? De næste cigaretoverskærende filmproducenter forklarer for dig, interesseret i at se på det sammen:
For det første, cigaretoverskæringsfilmenhed:
Overproduktion af cigaretter Filmproducenter produceret af cigaretoverskæringsfilmen med tyndfilmsviklingsstyrke og indtrækningsevne, produktet er kompakt og fast bundet i en enhed, således at små stykker i en hel, selv under ugunstige forhold, heller ikke nogen løs og adskillelse, grad og nej skarpe kanter og klæbrige, for ikke at forårsage skade.
For det andet, Cigarette Overwrapping Film med komprimering fixerbarhed:
Med strækfilmen efter at strækningen af ​​produktet er pakket rundt om emballagen, som effektivt kan forhindre produktet under dislokation og bevægelse af produktet samtidig, kan du justere cigaretoverskæringsfilmen Trækstyrke kan gøre det hårdt produkt tæt på den bløde produktstramning, især i tobaksindustrien og tekstilindustrien har en god emballageeffekt.
For det tredje kan brugen af ​​Cigarette Overwrapping Film spare omkostninger:
Anvendelsen af ​​cigaretoverlapning film til produktemballage kan effektivt reducere brugen af ​​omkostningerne, samtidig med at arbejdskraftintensiteten reduceres, forbedrer emballageffektivitet og emballagekvalitet, som er Cigarette Overwrapping Filmproducenter af Cigarette Overwrapping Film praktisk sted.
Cigaretoverskæringsfilm består hovedsagelig af flere forskellige kvaliteter af polyethylenharpiks blandet ekstrudering, med anti-punktering, høj styrke og høj ydeevne, så forstår du Cigarette Overwrapping Film med hvilke fordele? Næste ved cigaretoverskæringsfilmproducenterne for at introducere dig om det:
1, Cigaretteoverlapning Filmproducenter produceret af emballage af cigaretter for at tilpasse sig emballagen af ​​forskellige former for varer, en stigning i produktudseende attraktivt;
2, overførsel af cigaretter Filmfilm kan være tæt på varerne med gennemsigtighed, smukt udseende, rent og lyst;
3, brugen af ​​cigaret overlapning film producenter af cigaret overlapning filmemballage produkter med et godt helbred, rengøring, forseglet emballage, støv og fugt;
4, krympe cigaret overlapning film har en god stød modstand, slagfasthed og god beskyttelse ydeevne;
5, med emballagen af ​​cigaretter emballage produkter med stramhed og faste, små dele vil ikke være midt i emballagen skæv.
Nå er ovenstående Cigarette Overwrapping Filmproducenter bragt fordelene ved Cigarette Overwrapping Film, jeg tror du vil være fantastisk det! En lille cigaretoverskæringsfilm, der er så mange ting, du ikke kan tænke på, jeg tror, ​​du er mere interesseret i vores produkter, og Cigarette Overwrapping Film-producenter her for at byde dig velkommen til at købe.