Shanghai Bright Packaging Materials Co., Ltd
Hjem > Nyheder > Indhold
Indledning af kvalitetskontrolindeks og detektionsmetode for overlejring af cigaretter
- Aug 02, 2017 -

Indførelse af kvalitetskontrolindeks og detektionsmetode for overførsel af cigaretter
Cigaretoverskæringsfilm på grund af sin fremragende modstandsdygtighed over for fugt og optiske egenskaber, bredt varmeforseglingsområde og høj varmeforseglingsstyrke, rimelig varmekrympning, god stivhed og mange andre fordele ved at blive det foretrukne materiale til cigaretemballering og måle ydeevnen til cigaretoverlapning Film God eller dårlig vigtig skala er røgfilmen i testindikatorerne.
Overdækning af cigaretter Filmtykkelse er grundlaget for laboratorietestning af overførsel af cigaretter overfilm. Ujævnt tykkelse vil ikke kun påvirke trækstyrken i hele røgfilmen, barrieren osv., Vil påvirke opfølgningsbehandlingen af ​​tobaksfilm. Røgfilm tykkere på udførelsen af ​​den bedre og meget høje grad af ydeevne, pakken ud af udseendet af udseendet af god følelse af røgpakke, men den høje pris. For at finde kontrolbalancen skal du bruge høj præcision tykkelsesmåler, Labthink blå lys CHY-C2 er nøjagtigheden af ​​op til 0,1 mm laboratorie tykkelse måle. Til tykkelse af test er det vigtigt at bemærke, at det er vigtigt at styre afvigelsen ud over at måle den vertikale og vandrette tykkelse og generelt styre den inden for 3%, samtidig med at tykkelsen af ​​kanten af ​​cigaretindpakningen registreres.
Kort sagt, testningen af ​​cigaretter overlappende film mere, testen skal udføres i overensstemmelse med standarderne, der er ingen standard, men også ensartede testbetingelser, så dataene er sammenlignelige.
Cigaretoverskæringsfilm er et meget vigtigt fleksibelt emballagemateriale, farveløst, lugtfri, smagløst, giftfri og har høj trækstyrke, slagstyrke, stivhed, sejhed og god gennemsigtighed. Bopp-varmeforseglingsfilmoverfladeenergi er lav, lim eller trykning, før behovet for koronabehandling. Efter koronabehandlingen har cigaretoverskæringsfilmen en god print tilpasningsevne, kan være farvetryk og få et smukt udseende af effekten, som ofte bruges som et sammensat overfladeovertræk af overfladefilm.
Fremstillingen af ​​cigaretoverskæringsfilm er den første højmolekylære polypropylensmelte gennem det lange hoved lavet af plader eller tykk film og derefter i en dedikeret strækemaskine ved en bestemt temperatur og indstiller hastigheden samtidig eller punkter trin i den vertikale retning (langsgående, tværgående) og underkastes passende køling eller varmebehandling eller speciel behandling (såsom corona, belægning mv.) lavet af cigaretoverskæringsfilm.
For at opnå en bedre overordnet ydeevne er produktionen generelt en multilags sammensat produktionsmetode. BOPP kan sammensættes med en række forskellige materialer for at opfylde specifikke applikationsbehov. Såsom BOPP kan være LDPE (CPP), PE, PT, PO, PVA og andre kompositmaterialer får en høj grad af gasbarriere, fugtighed, gennemsigtig, høj, lav temperatur, modstandsdygtighed overfor madlavning og oliebestandighed, kan forskellige kompositfilm anvendes i olieholdig mad, mad, tørret mad, dipping mad, alle former for kogt kogt mad, mononatriumglutamat, pandekager, ris kager og anden emballage.
Friktionskoefficienten er et mål for glidegenskaberne ved cigaretoverlapningsfilmen. Den passende friktionskoefficient er vigtig for driften af ​​cigaretpakken. Cigaretoverskæringsfilmen kræver en god termisk glidning for at opfylde højhastighedstabellen (400 pakker / regn ~ 600 pakker / regn), så emballageledningen kan være fuld hastighed fuld af produktion, påvirker ikke.
Anvendelser: Anvendes hovedsagelig til trykning, taske og så videre.
Ydeevne: * High definition og glans * Fremragende varmeforseglingsstyrke * Fremragende trykpræstation * God antistatisk ydeevne og glat ydeevne.
Fælles tykkelse: 20,25,30,40,45μm
Tykkelse Tolerance: ± 3% (β-ray tykkelse)
Selv om det menneskelige øje er det bedste redskab til at vurdere de optiske egenskaber ved cigaretter overopsamlingsfilm, er det ikke nok at stole udelukkende på visuel kontrol, fordi lysforholdene, observatørstemningen og kvantitativ kontrol kan have indflydelse. For at opnå en pålidelig kvalitetssikring er behovet for at anvende objektive, målelige parametre til at kvantificere udseendet, glansen og disen den kvantitative optisk ydeevne af de to vigtige indikatorer.