Shanghai Bright Packaging Materials Co., Ltd
Hjem > Nyheder > Indhold
Indledning af cigaret aluminiumfolie papirproduktion
- Jun 02, 2017 -

Cigaret Aluminium Folie Papir For at etablere virksomhedens image, øge brandværdien, men også for sikkerhedens behov, cigaretindustrien virksomheder for at sikre kvaliteten af ​​cigaretter på samme tid, mere og mere opmærksomhed på cigaretemballage foring - aluminium folie udvikling og udnyttelse, Har trykt på deres grafik, da cigaretten lavet af aluminiumsfolie i illustrationerne, farver farverige, fugtsikre anti-falskmøntneri funktion både den nye udviklingsperiode.

Cigaret Aluminium Folie Papir På nuværende tidspunkt er Kinas cigaretindustri produktion af trykte cigaretter lavet af aluminiumsfolie, der er en fælles funktion, det vil sige, uanset om det er positivt eller negativt, der oftest er trykt med kinesisk, kinesisk pinyin eller engelsktrykt del eller fuld version af Fabrikens navn, der er også trykt med firmaets logo. Hvis specielt til et mærke af specielt aluminiumfoliepapir, er det ikke kun trykt med navnet, men også trykt med mærkenavnet og dekorationsmønstre.

Specifikt kan den opdeles i følgende kategorier. Den ene er i toppen af ​​aluminiumsfolien trykt på fornavnet eller navnet og firmanavnet. Som Bengbu cigaretfabrik producerede cigaretter indskrev aluminiumfolien trykt af den berømte kalligraf Zhang Kai Fan navnet "Bengbu Cigarette Factory" og det engelske logo "BENGBU CIARETTE FACTORY" ord; Huaiyin Cigarette Factory produceret cigaretter, aluminiumsfolie trykt med "Huaiyin Cigarette Factory", "HUAIYIN" ord og corporate logo. Den ene er i aluminiumsfolien på forsiden eller bagsiden trykt med fuld version af kinesisk, pinyin eller engelsk navn, og nogle er også trykt med firmaets logo. Såsom Ningbo cigaret fabrik produceret cigaretter, aluminiumsfolie papir trykt med fuld version af den kinesiske fonetiske alfabet fabrik navn; Kunming cigaret fabrik produceret cigaretter, aluminiumsfolie papir trykt med fuld version af det engelske navn; Yuxi Cigarette Factory produceret cigaretter, aluminiumsfolie Trykt på Hongta Group logoet og det engelske navn; Yizhong Tobacco (Group) Co, Ltd cigaretfabrik produceret cigaretter, aluminiumsfolien er trykt med fuld version af gruppens logo og kinesiske navn.

Cigaret Aluminium Folie Papir One er designet til et bestemt mærke af aluminiumsfolie, som er præget af en positiv eller negativ side af aluminiumsfolien trykt med fulde navn og mærke og mærke logoet. Såsom Longyan Cigarette Factory "syv ulve" cigaretter, aluminiumsfolie trykt på bagsiden af ​​den fulde version af "syv ulve" varemærke logo; Chuxiong Cigarette Factory "gæster" cigaretter, aluminiumsfolie trykt på bagsiden af ​​den fulde version af "Hongta Group Chuxiong Cigarette Factory producerede gæster" Brevet og dets varemærke logo; Ningbo Cigarette Factory "Red Eagle" cigaretter, aluminiumsfolie papir trykt med fuld version af det kinesiske fonetiske alfabet fabrik navn, den omvendte trykte "DAHONGYING" kinesisk pinyin og varemærke logo. Der er også en trykt tekst af cigaretter lavet af aluminiumsfolie, såsom Red River Cigarette Factory 88 "Red River" og fine 99 "Red River" cigaretter, aluminiumsfolien er trykt på den modsatte side af den fulde version af "Red Flodsigaretter med Jun brand "Reklame tekst