Shanghai Bright Packaging Materials Co., Ltd
Hjem > Nyheder > Indhold
Hvordan man identificerer kvaliteten af ​​farvet cigaretboks
- Oct 23, 2017 -

Sådan identificeres kvaliteten af ​​farvet cigaretboks
Vi ved alle, at måden at identificere gennemsigtig cigaretboks på er relativt enkel, bare se på cigaretboksens gennemsigtighed, tykkelse og noget andet udseende kan bestemme kvaliteten af ​​gennemsigtig cigaretboks. Men den farvede cigaretboks, fordi materialet og farven vil påvirke Cigarette Box dømmemetoden, så på dette tidspunkt vil vi ifølge cigaretboksmaterialet genplacere i henhold til arten for at skelne kvaliteten af ​​farvet cigaretboks.
Dømmemetode: 1. Farvet lim på markedet almindelige farver er gule, khaki, hvide og blå grøntsager Cigaretboks, for at bestemme kvaliteten af ​​cigaretboksen, når vi kan klemme, og så hurtigt åbnes, kan du side af limen Træk af , kan du se renheden og gennemsigtigheden i den originale film. Så vi kan bestemme renheden og gennemsigtigheden af ​​den originale film i cigaretboksen og derefter bestemme cigaretboksens kvalitet ved tykkelsen af ​​limen. 2. Ved at dømme gennemsigtigheden af ​​klæbemidlet ser vi om klæbemidlet ikke trækkes eller åbnes, når det punktlignende, ujævnt, så repræsenterer det mange urenheder i klæbemiddelet, cigaretboksen ingen sammenhæng, således at cigaretboksens kvalitet er upålidelig . Efterfulgt af for meget fugt i klæbemidlet har været volatile, denne cigaretboks tidlige klæbrige kraft er faldet meget kraftfuld, føler kan løses.
Den forskellige kvalitet af cigaretboksmaterialet påvirker cigaretboksens kvalitet, så vi skal være opmærksomme på valget af cigaretboks ved valg af cigaretboks. For den samme cigaretboks, hvis molekylvægten eller molekylvægtfordelingen er forskellig, vil det også påvirke ydeevnen til cigaretboksen. Cigaretboks i produktionen af ​​de vigtigste to dele, en del af cigaretboks substratet, den anden del er klæbemidlet. Cigaretboksens substrat påvirker sigtheden af ​​cigaretboksen, fusion af substratet og klæbemidlet. Klæbemidler påvirker cigaretboksens viskositet, viskositet og anden vigtig rolle.
Så når vi skal købe cigaretboks, har vi en detaljeret forståelse af alle aspekter af cigaretboksen. Tykkelsen af ​​cigaretboks substratet varierer meget i cigaretboksens sejhed, så det er nødvendigt at forstå den optimale tykkelse af cigaretboks og derefter vælge den.
Vi vil være i produktion af cigaretboks i polyethylenråmaterialet latex smøremiddel for at forbedre glatheden af ​​cigaretboksen; For det andet vil vi være i fremstillingen af ​​polyethylenfilm, når stabilisatoren for at lette fremstillingsprocessen af ​​termisk dekomponering; Endelig vil cigaretboks i produktionen have et strengt forhold for at sikre, at hvert volumen af ​​cigaretboks kvalitet og normativ.
Faktisk kommer cigaretboks Alice fænomen er meget simpelt, den første er cigaretboks fabrikanter i produktion af tid ikke være opmærksom på kvalitet, så kvaliteten af ​​klæbemiddel er ikke særlig godt, så når produktionen vil være Alice . Der er også en grund til, at Cigarette Box-produktionsteknologien ikke er kvalificeret, nogle driftsarbejdere i produktionsteknologien er ikke dygtige, så når klæbestoffet er ujævnt, er kanten ikke smurt, så kanten ikke smør klæbemiddel forekomme Alice Edge fænomen. Den sidste årsag er, at cigaretboksen, der anvendes til produktion af filmspændingsstyringen, ikke er god og fugtig, så der vil være Alice.
For at sikre kvaliteten af ​​cigaretboksproduktet skal du være særlig opmærksom på kvaliteten af ​​cigaretboksproducenten og cigaretboksen på købstidspunktet. Fordi cigaretboksproducenternes omdømme i produktionen af ​​cigaretboksen vil være meget opmærksom på kvaliteten af ​​testningen. For det andet skal vi også være opmærksomme, når du bruger cigaretboksen i brug af tid for at være opmærksom på fugt, hvis cigaretboksens fugt også påvirker cigaretboksens klæbrig.