Shanghai Bright Packaging Materials Co., Ltd
Hjem > Nyheder > Indhold
Hvordan man laver en cigaretboks?
- Jul 20, 2017 -Hvordan man designer en cigaretboks?

Cigaret er folket på ens fritidsaktiviteter, samt øget hvert år ferie gave til at give et godt valg, cigaret virksomheder ønsker at få langsigtet udvikling, cigaret case design skal overholde den menneskelige natur, lade forbrugeren lettere at acceptere innovation på samme tid. Så hvordan laver du cigaretboks design?

1. Materiale af cigaretbeholder

Før enhver emballagekasse kan tilpasses, skal den vælges, og cigaretboksens design er ingen undtagelse. Emballagen til valg af cigaretter skal være miljøvenlig. Emballagen kræver brug af selvnedbrydning, ikke-forurenende miljø, så vidt muligt for at danne det mindste affald og mindste miljøforurening. På nuværende tidspunkt bliver miljøfarve, hvidpapir og overførsel af aluminiumsfolie og andre materialer de første valgmaterialer til cigaretboks.

2. Forfalskning af cigaretbeholder

Cigaret Box design anti-falskmøntneri skal være let at identificere. Da forbrugerne er direkte udsat for den ydre emballage af cigaretter, er det vigtigt at lægge stor indsats i cigaretpakker. Såsom pakkeboks med infrarød farveblæk, fluorescerende blæk eller magnetisk blækudskrivning på samme tid, tilføjer det bedste igen farvefibre i indpakningspapir, på denne måde vil anti-forfalskningsydelsen blive sammenlignet med anden trykteknologi. Samtidig er det vigtigt at bemærke anti-forfalskningsmetoden i emballageboksen for at lette identifikation og identifikation af forbrugerne.

3. Cigaret taske tekst design

Designet af cigaretboksen skal være glædeligt for øjet og kan forstå produkt- og mærketeknotationen gennem ord. Det er vigtigt at bemærke, at ordet skrifttyper ikke skal være for meget, helst i tre, for at undgå at være besværlige og rodet.

4. Design af cigaretboks design

Mønsteret af cigaretboks er bedst at bruge levende farve mønster. Det overordnede design skal være koncist og naturligt.

5. Fokus på farvevalg.

Farve påvirker folks mentale aktiviteter og ACTS på vores handlinger. Dette skyldes, at forskellige farver giver folk forskellige følelser og forskellige følelser, hvilket påvirker vores adfærd. Derfor er det nødvendigt at vælge farven på populær anerkendelse i design af tobaksemballage. For eksempel vælger gavegivende mennesker normalt røde og guld (gule) farver, der repræsenterer lykke og velstand.