Shanghai Bright Packaging Materials Co., Ltd
Hjem > Nyheder > Indhold
Cigarette Overwrapping Film Heat Seal Styrke er ikke hvordan man skal håndtere
- Nov 06, 2017 -

Cigarette overlapning Film varmeforseglingsstyrke er ikke, hvordan man skal håndtere
Cigaretteoverskæringsfilm er relativt høj gennemsigtighed, krympefolieemballageprodukter kan være en klar visning af produktet, men også forbedre kvaliteten af ​​varer, men cigaretoverskæringsfilmen har også utilstrækkelig varmeforseglingsstyrke. Cigaretteoverspraying Filmproducenter lærer dig, hvordan man skal håndtere med.
For det første varmeforseglingstryk. Ønsker du at sikre, at varmeforseglingsstyrken på cigaretoverskæringsfilm, så sørg for, at trykket i varmeforseglingsprocessen, varmeforseglingstryk til moderat, ujævnt tryk vil gøre varmeforseglende dele af boblen.
For det andet, varmeforseglingstid. Varmluft tid bestemmes af hastigheden, den samme varmeforseglingstemperatur, jo længere varmeforseglingstid, varmeforseglingslaget vil være mere fastbundet, men der vil være for lange rynker.
Tredje, varmeforseglingstemperatur. Cigaretteoverskæringsfilmproducenter fortæller dig, at temperaturen på cigaretoverfiltreringsfilmen også har stor indflydelse. Det anbefales at sætte temperaturen til den halvt smeltepunkt på cigaretoverskæringsfilmen på den, og overophedning vil smelte cigaretoverskæringsfilmen.
Vi støder på i tilfælde af varmeforsegling styrke er ikke nok, du kan tage de ovennævnte modforanstaltninger, jeg tror vi kan hjælpe dig, vi er Cigarette Overwrapping Film producenter, velkommen til at købe Cigarette Overwrapping Film.
Cigarette overlapning Film kan pakke varerne, emballage af varer kan gøre pakken mere stabil, det er netop af denne grund, Cigarette Overwrapping Film er meget udbredt, såsom hardware, byggematerialer og andre industrier kan bruges til opbevaring af cigaret Overpappning Film Hvad skal jeg være opmærksom på? Cigaretteoverskæringsfilmproducenter fortæller dig.
1, i opbevaring af cigaretoverlapningsfilm, for at undgå sol, regn og ikke bruge cigaretoverskæringsfilmen, foreslår du at rulle op og gemme cigaretoverlapningsfilmen, eller det vil påvirke den senere brug af cigaretoverlapningsfilm.
2, Cigarette Overlapning Filmproducenter foreslår, at du opbevarer cigaretoverlapning Filmrullen er placeret, fold ikke cigaretoverlapningsfilmen, og placer cigaretfilmens opbevaringstemperatur ikke kan være for høj eller for lav.
3, opbevarer vi også cigaretfilmen, fordi den ikke bruges, men hvis den ikke bruges i lang tid, anbefales det, at du smider cigaretfilmemballagen film en gang imellem for at forhindre, at cigaretfilmen klæber.
Overfladebehandling af cigaretter Film anvendbarhed, slidstærk, korrosionsbestandig, super vandtæt, den er egnet til eksport, papir, metal, plastik kemikalier, byggematerialer, fødevareemballage industri. I dag for at introducere fordelene ved Cigarette Overwrapping Film:
1, kan cigaretoverskæringsfilmen tilpasset emballering af forskellige former for varer være tæt på varerne med gennemsigtighed, smukt udseende, rent og smukt, øge produktets attraktive udseende.
2, emballering med cigaretter filmemballage produkter med god hygiejne, rengøring, forsegling og emballage samtidig støv og fugt.
3, Cigaretteoverskæringsfilm med stødmodstand, slagfasthed og god beskyttelse ydeevne, pakkede varer med stramhed og fasthed, små dele vil ikke være i midten af ​​pakken.
4, Cigarette Overwrapping Film kan også bruges til at erstatte alle former for kartoner, ikke kun spare emballage omkostninger, men også i overensstemmelse med emballage tendens.
Cigarette Overwrapping Film er en traditionel shrink film udskiftning, hovedsagelig for emballage regler og uregelmæssig form af produktet, høj gennemsigtighed, god glans, kan tydeligt vise udseendet af produktet, forbedre sansernes sans, afspejler den høje kvalitet, er meget velkomment. Tal med dig i dag om cigaretoverskæringsfilmproduktionsprocessen:
Cigarette Overwrapping Film er en lineær polyethylen og polypropylen med lav densitet (TPP, PPC) som hovedråmateriale, tilsæt de nødvendige tilsætningsstoffer, coextrusion blæsestøbningsprocessen fra. Det vigtigste er brugen af ​​dobbeltbobleprocessen, der er internationalt kendt som Prandi-håndværk. Det er råmaterialets smelteekstrudering gennem forskellige ekstrudere gennem den specielt udviklede coextrusion die, dannelsen af ​​den oprindelige film efter hurtig afkøling og derefter efter opvarmning to opustelige stretchprodukter.