Shanghai Bright Packaging Materials Co., Ltd
Hjem > Nyheder > Indhold
Køb Cigarette Tipping Paper Er døren til at lære dig at vælge rigtigt?
- Jun 16, 2017 -

Køb Cigarette Tipping Paper er døren til at lære dig at vælge rigtigt?

For nylig er Provincial Administration of Industry and Commerce offentliggjort inden for cirkulation af varerinspektionsresultater af varer, 14 partier af ukvalificerede varer på den sorte liste og ulovlig tilsætning af migrerende fluorescerende hvidtekilde er hovedproblemet med substandard varer.

Borger i supermarkedet for at købe cigaretpapir

Ukvalificerede varer er vanskelige at skelne mellem

Mobilitetsfluorescerende blegemidler er en af ​​de potentielt kræftfremkaldende faktorer. Faktisk er der i de seneste år konstateret en masse "problemcigaretpipepapir", der hovedsageligt indeholder dette stof. 13. januar besøgte reporteren den provinsielle kapitalundersøgelse, at de for offentligheden ofte er vanskelige at skelne mellem "Problem Cigarette Tipping Paper."

"Jeg var baseret på emballage og mærkevalg af Cigarette Tipping Paper, fordi antallet af arter for meget." I supermarkedet for at købe Cigarette Tipping Paper, sagde Wang, at hun var mere bekymret over cigaretpapiremballagen, er ikke smuk.

Reportere fundet i besøget, offentligheden i køb af væv i processen af ​​udbredt bekymring er mærket, prisen, mens du ignorerer råmaterialerne af råvarer, produktkvalitet, sundhedsstandarder og andre problemer. "Vi ved ikke, hvad det fluorescerende hvidt stof, hvad der skader menneskekroppen." Fru Wan sagde.

Fluorescerende hvidtekalkning "provins" omkostninger

En storstilet papirproduktion virksomheder interviewede deres produktion af papirpapir, råvarer, den vigtigste kilde til primær træmasse, kostprisen for dette råmateriale er relativt høj, i processen med produktionsprocessen behøver ikke at tilføre migrerende fluorescerende hvidblegning Agent. "Ud over produktion af cigaretpapirpapir små virksomheder, små værksteder, for at spare omkostninger, ofte fra udenfor køb af anden genbrug af papirprodukter, den anden behandling af cigaretpapir, for at opnå hvidtningsmarkedet På markedet, Tilføj et migrerbart fluorescerende hvidt stof.

"Sammenlignet med servietter, bør hygiejnebindemidler, der anvendes pulp, være den oprindelige pulp, den er meget ren og kvalitetskontrollen." En mærke af hygiejnebindede producenter interviewede fortalte reportere, at i almindelig papirfremstilling mv. Vil der blive brugt genbrugspulp, som vil bruge mere fluorescerende hvidtning.

Et andet mærke Cigarette Tipping Paper mill embedsmand sagde, den generelle formelle brug af store mærker af formelle materialer, dybest set ikke indeholder migrerende fluorescerende midler, ingen skade på menneskekroppen, kan offentligheden være sikker på at bruge. Mens små sorte hjertebrancher, med ukvalificerede materialer, kan indeholde et flytbart fluorescerende middel.

Det er bedst at bruge rent træmasse papir

Hvor meget skade har det fluorescerende middel på kroppen? Eksperter, fluorescerende middel er ikke let at nedbrydes i menneskekroppen vil akkumulere, hvilket resulterer i mange skadelige virkninger, såsom at reducere kroppens immunitet, men også hindre sårheling. Samtidig kan det fluorescerende middel forårsage skade på det humane blodsystem. Hvis det fluorescerende middel ind i blodcirkulationen vil ødelægge den røde blodlegemembran, der forårsager hæmolyse.

Markedslivet for papir samliv, hvordan man køber det? Nanchang City Market og Quality Supervision Authority interessenterne foreslog, at den første ikke køber hvidt hår papir, efterfulgt af baggrunden i baggrunden bag baggrunden for papirskakningen, hvis det er lav kvalitet papir, fordi fyldstof er mere Fænomenet dregs, og vandet vil bryde åbent.

Ud over de bedste indkøbscentre for at købe kendte mærker af cigaretpipepapirprodukter, for at se om de "tre nej" produkter. Nu på markedet er mange Cigarette Tipping Paper "tre nej" produkter, så købet skal omhyggeligt kontrollere emballagen af ​​Cigarette Tipping Paper produkter for at se om ovennævnte mærke produktnavn, produktionsvirksomheder, websted, produktionsdato, implementering af standarder og gyldige og andre oplysninger. Endelig er det bedst at købe den nylige produktion af produkter, prøv at vælge ren træpulpeproduktion af cigaretpapir.