Shanghai Bright Packaging Materials Co., Ltd
Hjem > Nyheder > Indhold
En ny ansøgning om emballage cigaret overlapning film
- Jun 23, 2017 -

En ny ansøgning om emballage cigaret overlapning film
Ifølge eksperter forudsiger, at Kinas cigaretemballagefilmmarked fortsat vil bevare den nuværende hurtige vækstmoment. I 2005 vil Kinas samlede efterspørgsel efter cigaretemballage over 400.000 tons i 2010 nå op på 600.000 tons. Hvis du overvejer 15% af udviklingen af ​​ubalancerede faktorer, kan den nå op på 700.000 tons.

Dobbelt nul folie markedsplads

Eksperter forudser, at i 2012 vil Kina have brug for 230.000 tons dobbelt nul folie. Derfor kan det stadig øge 3 ~ 5 kapacitet på 10.000 til 40.000 tons, der spænder fra dobbelt nul cigaretemballage film fabrik. Dataene viser imidlertid, at den nuværende konstruktion af cigaretemballagefilmmølle i alt 22 enheder, produktionskapaciteten på 120.000 tons, hvoraf en dobbelt-nul cigaretemballagefilmskapacitet på mere end 60.000 tons. Ifølge rapporter vil Henan Shenhuo Group i Shanghai 25.000 tons dobbelt-nul folie produktionslinje blive sat i drift i første halvdel af 2006; Jiangsu Daya Group til at indføre valseværket i fjerde kvartal af dette år, installeret, næste år efter produktionen, dobbelt dobbelt folie produktionskapacitet kan fordoble Derfor, selv udviklingen af ​​dobbelt nul folie produktionskapacitet er også meget begrænset. Hertil kommer, på grund af de høje standarder for sin teknologi, at alle investorer er omhyggelige med at overveje.

High-grade folie udvikling perspektiver

Selvom Kinas cigaretemballagefilmmarked er ved at udvikle sig hurtigt, er nogle produkter overforbrug, men den særlige ydeevne af højkvalitetsfolie, især den langsigtede afhængighed af import af højkvalitetsfolie, stadig værd at udvikle. Aircondition cigaretemballage film er det største forbrug af kinesiske cigaretemballage film marked, dog klimaanlæg med højteknologiske hydrofile cigaretemballage film, det kinesiske marked primært stole på importen, prisen er meget dyr. For nylig udviklede Chunlan-firmaet "nano-organisk hydrofil cigaretemballagefilm" officielt sat i drift og forårsagede folkets opmærksomhed inden for og uden for branchen. Chunyu Institut for Kølecenter Dr. Xu sagde, at prisen på denne cigaretemballagefilm kun er halvdelen af ​​Japans lignende materialer, forbedre klimaanlægget, køleeffektivitet, energibesparelser, miljøbeskyttelse, forlænge levetiden for aircondition og andre aspekter af enestående ydeevne. Det forventes, at i 2005 vil klimaanlæg cigaretemballage film forbrug nå 125.000 tons, hvoraf den hydrofile cigaretemballage film vil være 100.000 tons, den nuværende indenlandske kløften er stor, markedsudsigterne.

Emballage af cigaretemballage med høj barriereegenskaber, letvægts-, UV-anti-UV, rumtemperatur holdbarhed og andre fordele, således at cigaretoverlapningsfilmene i en række emballageapplikationer fortsætter med at stige. Samtidig stillede emballagen af ​​forskellige produkter på cigaretter overpakning filmemballage nye krav. For eksempel kræver nogle produkter samtidig UV-beskyttelse, men håber også, at en særlig gas kan komme ind i emballagen. Selektiv gennem membranen er blevet et behov for at udvikle nye teknologier. Udenlandske virksomheder har udviklet en ny emballageemballage til emballageemballage til emballage, såsom emballageemballage, frostvæskeemballage, antikondensemballage og andre emballagematerialer.

Emballage nye applikationer værdig opmærksomhed

Cigaretemballage filmemballage i fødevarer, drikkevarer, mejeriprodukter, medicin, elektroniske produkter og andre felter har udviklet sig hurtigt, er blevet en vigtig del af emballageområdet. For nylig er cigaretemballagefilmemballage-markedet, nogle af de nye funktioner værdig opmærksomhed. En række nye emballager uendelige. På grund af de unikke egenskaber ved cigaretemballagefilm er god vedhæftning, varmebestandighed, fremragende overfladetryk og dekorative effekter, rigere form emballage design blevet en cigaretemballage emballage applikation af en ny funktion. Chokoladeemballage, for eksempel vores almindelige chokoladeemballage med en firkant, strimmel, rund, diamant, oval, hjerte og så videre. I fremmede lande er der producenter, der giver fuld fantasi, chokoladen bliver designet til julemanden, historiske figurer, alle slags søde små dyr, tegneserieform, overflade og dekoreret med den tilsvarende mønsterfarve. I lighed med designet er der mange, såsom design af formen af ​​guldmønter, ledsaget af gylden dekoration; der er en række forskellige former, såsom fodbold, biler, legetøj og så videre. Chokoladeemballage sådan en rig form, i mangel af cigaretemballage filmemballage er svært at forestille sig. Husdyrfoderemballage vokser hurtigt. For to eller tre år siden bruger dyrefoderemballage sjældent cigaretemballagefilm. Men i de sidste to år er det europæiske marked dyremarkedsparkeringsmarkedet vokset hurtigt, er blevet et cigaretemballageemballagemarked, en del af den hurtige vækst. Husdyrfoderemballage har nogle specielle krav, som f.eks. Åbent håb om at kunne forsegle, opvarmes, friske, korrosion, fugt osv. Gøre cigaretemballageemballage på dyrefoderemballageområdet lige så meget. At folie på vegne af tanken begynder at tage form. Tidligere blev en stor mængde aluminiumlegeringsmateriale brugt til emballering. I de seneste år har der været en pakke cigaretteremballage i stedet for aluminiumsburer for at opnå samme kvalitetssikring. Desuden kan Cigarette Overwrapping Films som en ekstern emballage effektivt sikre, at dåserne trækker placeringen af ​​støvsikker effekt for at undgå støvforurening for at opnå sikkerheds- og sundhedsstandarder. Samtidig kan cigaretemballagefilmens unikke udseendeseffekt få et mere attraktivt udseende.