Shanghai Bright Packaging Materials Co., Ltd
Hjem > Nyheder > Indhold
En kort analyse af flere fordele ved cigaretter overmaling film
- Jul 20, 2017 -En kort analyse af flere fordele ved Cigarette Overwrapping Film

Cigaretteoverskæringsfilm Opvarmes først og blødgør den gennemsigtige pind, der sættes i membranen, vakuumsugningsåbningen, vil sætte sig i filmpasta på bordet (eller bobleplader mv.), Selvom produktet tæt spændes mellem film og papir bord, tags og virkningen af ​​jordskælvsbeskyttelse. Det er meget udbredt i hardware, værktøj, legetøj, knivbestik, elektronisk, belysning, dekoration, kunsthåndværk, mad og så videre.

Hvad er fordelene ved cigaretemballage?

1. Udskift beskyttelsesdragen (boblen): Landets miljøbeskyttelsesregler er begyndt at forbyde og optage plads, øge mange transportomkostninger og hylle plads.

2. Udskift PVC-blister (boblehul): Ud over at indeholde giftig klor, skal plastfilmen også åbne dør og klæbemiddel, og prisen er høj, idet pladsen tages op, hvilket let kan medføre mangler ved emballagens udseende .

3. Fugtighedshæmmende: På grund af den perfekte tætte match mellem film og materiale og vakuumemballage, når rummet det minimale og har fremragende fugtighedsbestandighed, så det er ikke nødvendigt at tilsætte tørremiddel og spare unødvendige udgifter.

4. Smukt: Denne form for emballage til blødgøring af filmopvarmning kan ifølge udseendet af produktudvidelser vedhæftet med, gøre det dekorative mønster af produkttype i den klare, smukke og pæne, ekstremt høje værdi, øge ønsket om at købe.

5. Den beskyttende god: hele bunken af ​​kredsløbskort eller flere elementer kan fastgøres efter emballering, hvert stykke tæt på hinanden, ved håndtering af levering på vej, regelmæssig sex godt, vil ikke frembringe friktionskrabbe hinanden .

6. Spar pris: brug af vakuumformende emballage hvert produkt skal åbne en form, produkt sort, vedtage vakuumemballage ingen åben form, alle former for form produkter til emballage, prøve praktisk og spare tid for at reducere omkostningerne.

7. Høj effektivitet valg: Brug emballage kan vælge manuel eller automatisk pakkemaskine, i overensstemmelse med arbejdsplatformen, en pakke med en eller flere, tidsbesparende og effektiv og nem at betjene sikkerhed, operatører skal have særlig ekspertise.

Overdækning af cigaretter Film til fødevarekvalitetsprodukt af miljøbeskyttelse, har den bedste gennemsigtighed og dyb strækbarhed, glans og fremragende optisk ydeevne, fremragende tåremodstand og punkteringsmodstand, termisk formbarhed ved lav temperatur, sparer energieffektivitetsforbedringer, det bedste valg til avanceret produkt emballage.

Cigaretteoverskæringsfilm ved hjælp af sandrørråmateriale, en speciel formel og udviklingsproces kan løses ved traditionelle cigaretter eller anden filmemballage, glat overflade, der produceres af "pakkegas eller luftboblefænomen", efter at emballagen er perfekt.

Så hvad ved du, når du skal bruge en cigaretfolie? Her er et kig:

1. Produktets gennemsigtighed er meget høj og krystallets gennemsigtighed er påkrævet.

2. Når emballagen er pakket ind i plastik, kan membranen absorbere retvinkler omkring produktet, og filmen optager meget godt.

3. Efter at have testet den anden cigaretemballage, kan den stadig ikke nå den forventede emballageeffekt og kan overveje at bruge cigaretemballage.

4. Kunden tillader ikke pap at trænge ind i stomata. Trækegenskaberne af laminaterne er fremragende, og pap kan absorbere såvel som porerne.

5. Kunden tillader ikke papen at være krøllet efter emballagen. Sarinfilmen vil ikke krympe tilbage som andre laminater, og det vil holde pap i glat tilstand.